Peuteropvang

Peuteropvang

Humankind kinderopvang en -ontwikkeling

Groeien kan een kind overal, maar écht tot bloei komen? Daar is meer voor nodig. Omdat Humankind nauw samenwerkt met school, is een doorgaande leerlijn gewaarborgd. Dezelfde gezichten, vriendjes en vriendinnetjes: wel zo fijn voor uw kind!

Wij dagen kinderen uit, stimuleren hun zelfstandigheid en het ontdekken wat hun talenten zijn. Bij ons kan en mag veel. Natuurlijk binnen de grenzen van veiligheid. Een kind dat zelf mag ervaren, ontdekken, beslissen én fouten maken, blijft u verbazen. Als vandaag wél kan, wat gisteren nog niet lukte. Humankind locaties voor kinderopvang BSO Ziezo , KDV Jij en ik en Peuteropvang De Kirchmuusjere verwelkomen samen kinderen van 0-13 jaar.

Meer weten? Maak een afspraak en kom gerust eens langs!

De klantenservice van Humankind is bereikbaar via 045-5711254

Buitenschoolse opvang Ziezo

Bij Ziezo kan en mag (bijna) alles, want BSO-tijd is vrije tijd. Voetbal, trefbal, dansen of tikkertje op ons ruime, avontuurlijke speelplein of ‘jezelf verliezen in een boek’ in onze rustige chill-hoek kan bij ons allemaal. Onze kinderen máken onze BSO. Zij komen met geweldige ideeën en samen kijken we wat kan.

Kinder dagverblijf Jij en ik

Lekker buitenspelen, herfstblaadjes verzamelen, sporten op het buitenplein. Zelfs de allerkleinsten op de babygroep gaan op avontuur in de ruime grondbox op de groep. Heerlijk even uitrusten of een dutje doen mag ook. Ons heche team pedagogisch medewerkers heeft oog voor ieder kind en maakt Jij en ik tot een fijne, vertrouwde plek.

Peuteropvang De Kirchmuusjere

Samen op pad, naar het bos of de gymzaal. Peuters ontdekken stap voor stap zichzelf, de ander en een stukje van de wereld. Bij ons krijgen zij allerlei kansen om te leren en zich te ontwikkelen. Spelenderwijs volgen we de methodiek speelplezier. Zo zorgen we samen voor een soepele overgang naar de basisschool.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details