Je bevindt je nu hier: Schoolinfo > Ouderpanel

OuderpanelOnze school is gestart met een ouderpanel.

Een ouderpanel biedt ons de mogelijkheid op een laagdrempelige en rechtstreekse manier in gesprek te komen met een groep ouders (maximaal 10). Het ouderpanel is steeds wisselend van samenstelling in tegenstelling tot de OV en MR.

Wat is een ouderpanel?
Als school vinden we het belangrijk om van ouders informatie te krijgen over wat er 'in het veld' leeft over allerlei zaken die voor school van belang zijn. Om de ouderbetrokkenheid daarbij te bevorderen maakt de school gebruik van een ouderpanel. In de vergaderingen van het ouderpanel is plaats voor een open gesprek tussen ouders en locatieleiding om met elkaar te 'klankborden'.

Wat wordt er in het ouderpanel besproken?
In principe is elk thema dat van belang is voor de relatie of dialoog tussen ouders en school geschikt om in het ouderpanel te bespreken. Enkele voorbeelden:
·        Kwaliteit van het onderwijs
·        Veiligheid
·        Communicatie school en ouders
·        Huisvesting
 
Hoe vaak vergadert het ouderpanel?
De leden van het ouderpanel komen 4 keer per schooljaar bij elkaar van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur.  De data worden in onderling overleg vastgesteld.
De notulen van de vergaderingen kunt u hierbeneden vinden.
 
Heeft u interesse of wilt meer informatie? Neem dan contact op met dhr. Remco Könings via 045-5443614 of via info.rkbsbocholtz@movare.nl
 
Notulen openingsvergadering:
Basisschool Bocholtz
Wijngracht 11
6351 HJ Bocholtz
Tel.nr. 045-5443614
info.rkbsbocholtz@movare.nl

contact | disclaimer