Je bevindt je nu hier: Schoolinfo > Schoolgids

Schoolgids

Vanwege kostenbesparing zullen we de complete schoolgids plaatsen op de website van de school. Wel geven wij, voor de ouders/verzorgers die dat wensen, weer de schoolkalender met de belangrijkste informatie in compacte vorm uit. Ouders die hun kind voor het eerst op school aanmelden kunnen de complete schoolgids op schrift ontvangen of kiezen voor de website-versie.

De schoolkalender wordt uitgegeven in de eerste schoolweek!

 

Wij hopen dat U deze schoolgids aandachtig zult lezen en goed bewaren, omdat er een hele hoop gegevens zijn opgenomen, die het gehele schooljaar van dienst kunnen zijn. In de schoolkalender zijn een groot aantal schoolse activiteiten en vakanties opgenomen. Indien u gerichte informatie zoekt, kunt u gebruik maken van de inhoudsopgave en/of het alfabetische onderwerpenoverzicht

Verder is onze website “ www.bsbocholtz.nl ” voor u ook van belang vanwege de opgenomen AGENDA.

Als u in het openingsscherm op “ agenda” klikt, krijgt u een maandkalender te zien die wij zo actueel moge-lijk houden. Alle relevante data en activiteiten zijn hierin met tijd en korte inhoud opgenomen. U kunt hier het gehele schooljaar in doorbladeren. Indien noodzakelijk wordt deze agenda iedere dag geactualiseerd.


Download hier onze schoolgids 2019-2020: 


 

Basisschool Bocholtz
Wijngracht 11
6351 HJ Bocholtz
Tel.nr. 045-5443614
info.rkbsbocholtz@movare.nl

contact | disclaimer