Je bevindt je nu hier: Actueel

Afscheid René & Rita Grooten en Dhr. Paul Franssen

We nemen afscheid van BS Bocholtz

Rita en Rene Grooten zijn bezig aan hun laatste werkdagen als leerkracht. Na resp. 27 en 42 actieve dienst maken zij beiden gebruik van de mogelijkheid van keuze-pensioen. Beiden zijn bijna uitsluitend werkzaam geweest op de vijf Bocholtzer basisscholen, te weten St. Aloysiusschool, St.Vincentiusschool, BS De Bongerd. BS Op jen Bies en de huidige BS Bocholtz.

Naast hun werkzaamheden in het onderwijs zijn zij ook altijd actief geweest in het verenigingsleven. Rita was jarenlang leidinggevende bij Scouting Bekkerveld en secretaresse van de Fotoclub Bocholtz, terwijl René vele jaren het secretariaat van zowel Sportclub'25 als ook de Verenigingsraad Bocholtz op zich nam. Ook was hij jarenlang lid van het K.N.V.B.-parlement en competitieleider van de pupillen district Zuid II. Deze activiteiten hebben zij langzamerhand afgebouwd om de aandacht te verleggen naar hun 5 kleinkinderen en hun hobby reizen.

Tijdens haar loopbaan heeft Rita in alle groepen lesgegeven: van groep 1 t/m 8. De laatste jaren was zij vooral actief in de onderbouw en vulde zij de CV en BAPO in van haar collega's. Haar hobby fotografie gebruikte zij om alle schoolactiviteiten op de gevoelige plaat vast te leggen.
René had naast groep 8 nog een uitgebreid takenpakket. Zo was hij ICT- en sportcoördinator (o.a. schoolvoetbal-, kokertrefbal- en slagbaltoernooi), één der kartrekkers van het carnaval en cabaret, alsook mede-organisator van de schoolverlatersdagen. Nu kunnen jonge leerkrachten met al hun energie en idealisme deze taken overnemen.

Een foto-impressie van de afscheidslunch op woensdag 5 juli j.l. treffen jullie in ons fotoboek aan: INFORMATIEF - FOTOBOEK - JUBILEA & AFSCHEID.

Afscheid Paul Franssen


Aan het einde van dit schooljaar nemen wij ook afscheid van de heer Paul Franssen. De heer Franssen was jarenlang tien jaar lang als vrijwilliger aan onze school verbonden.
Daarnaast was de heer Franssen de vaste chef-kok tijdens de schoolverlatersdagen. Wij danken hem voor zijn inzet en betrokkenheid!

Een foto-impressie treffen jullie aan in ons fotoboek aan: INFORMATIEF - FOTOBOEK - JUBILEA & AFSCHEID.
Geplaatst op: 04-09-2017


« Vorige pagina
Basisschool Bocholtz
Wijngracht 11
6351 HJ Bocholtz
Tel.nr. 045-5443614
info.rkbsbocholtz@movare.nl

contact | disclaimer